Nicki Minaj si Jason Statham primesc propriile jocuri pentru mobil

Dupa ce Kim Kardasian a avut un succes urias cu jocul ei pentru mobil, Katy Perry va primi propriul joc in curand, iar azi aflam ca si Jason Statham si Nicki Minaj vor avea propriile titluri pentru mobil. Glu se va ocupa de jocul cu Nici Minaj, in vreme ce tot Glu ar fi lansat deja jocul cu Statham.

Android-Nicky-minaj-App

Il gasiti aici, cu foarte multe recenzii negative, probabil aflandu-se in soft launch in vreo tara vorbitoare de limba engleza. Daca ne luam dupa jocurile obisnuite de actiune de la Glu, acest titlu este un shooter static, care probabil are replici ale lui Statham pe fundal. Stiti voi, Robocop, Contract Killer, Terminator Genisys sau Mission Impossible Rogue Nation, genul acela de shooter static.

joc jason statham

Statham a fost cooptat pentru milioane de fani pe care le are pe retelele de socializare, un tweet sau postare pe Facebook a sa crescand instant popularitatea unui joc de genul. Cat despre Nicki Minaj, imi vine greu sa cred ca jocul nu va fi vulgar si nu va promova incultura…  Probabil va fi un simulator de celebritate si starleta.

via Engadget

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.