Titanfall ajunge pe mobil in curand, sub forma de joc de carti

Daca Counter Strike si Star Wars au ajuns clone de Clash of Clans pe mobil, iar seria Angry Birds a generat un RPG bunicel, de ce sa nu fie si Titanfall sortit unui spinoff atipic pentru mobil? El se numeste Titanfall Frontline si va sosi in aceasta toamna.

titanfall-frontline-joc-mobil-carti-1

Cu un nume de substanta anti tantari, titlul este un joc de carti la care chiar nu te-ai astepta sa fie legat de seria de FPS-uri cu roboti mech. Nu avem inca vreun trailer sau o data clara de lansare, asa ca o sa speculam mai mult, pe seama a ce stim pana acum. Primul joc Titanfall a sosit pe Xbox One in 2014 si a fost mare hit, iar urmasul sau e gata sa soseasca si pe PS4 in aceasta toamna.

titanfall-frontline-joc-mobil-carti-2

In Frontline ne vom duela cu alti gameri in timp real, folosind carti de joc cu atribute si pictograme in stil Hearthstone. Vom folosi carti de tip Pilots, Titans si Burn, care contin abilitati speciale. Cartile vor fi adunate si sunt pasibile de level up chiar. Exista atac agresiv aici sau defensiv, in functie de stilul de joc si aparent puteti forma si gilde si ajuta gamerii sa faca level up mai rapid.

Downloadul va fi gratuit pentru titlu.

titanfall-frontline-joc-mobil-carti-4

titanfall-frontline-joc-mobil-carti-3

via Droidgamers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.