Jrump e cel mai nou joc cu Donald Trump si e un titlu post apocaliptic, post alegeri

Jrump e cel mai nou joc care il are in centru pe Donald Trump, de aceasta data cu o viziune post apocaliptica a lumii. Actiunea se petrece dupa ce Trump a fost deja presedinte un an si acum e momentul sa “faca galaxia grozava din nou”. Titlul e gratuit in Play Store si App Store.

joc-donald-trump-mobil-joc-android-jrump-1

Jocul e o clona clasica de Flappy Bird si un endless jumper, in care Trump tot se ridica la cer calare pe mexicani, OZN-uri si tot soiul de obstacole. Hillary si Bernie Sanders vor aparea pe jetpackuri, incercand sa ne opreasca cumva. Ii vom putea debloca si costume lui Donald Trump, printre care si unul de marinar cu aripi de inger sau chiar sa il deblocam pe Kim Jong Un ca personaj jucabil.

Trump trebuie sa sara pe ziduri in special pentru a ajunge in galaxii indepartate si sa le fie presedinte si altor populatii aliene. Jocul vine de la un dezvoltator neo zeelandez, deci isi permite sa ia in tarbaca situatia din SUA ceva mai light decat americanii. Evident, in descrierea jocului apare si un disclaimer ca e totul o satira si nu trebuie sa luam de bun titlul acesta casual.

A fost nevoie de 12 saptamani pentru ca acest joculet sa prinda viata.

via ibtimes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.