Jocul cu bătăi cu Transformers pe care îl aşteptai de atât de mult timp e aici: Transformers Forged to Fight

Lista francizelor care primesc jocuri pe mobil continua cu un nume familiar, Transformers. I-am văzut pe Autoboti şi Decepticoni cooptaţi în universul Angry Birds şi am jucat şi un titlu de strategie cu faimoşii roboţi. Acum următorul pas îl reprezintă un titlu fighter, numit Transformers: Forged to Fight.

E gratuit in Play Store şi App Store şi a debutat cu doar 2 zile în urmă. Creaţie a celor de la Kabam, acest titlu vine cu IAP-uri evident şi are nevoie de conexiune la Internet activa mereu. Vom putea alege personaje ca Optimus Prime, Megatron, Bumblebee sau Grimlock pentru a ne lupta şi mă aştept fie la ceva în gen Mortal Kombat X sau Injustice, fie un soi de Power Rangers Legacy Wars.

Din ce văd grafica arata atât de bine, încât până şi fundalurile impresionează la nivel vizual. Veţi face level up roboţilor şi abilitaţilor lor, fiecare cu atacuri unice. Pe lângă caftelile cu pumni şi picioare robotice, săbii şi rachete, ne putem transforma şi în vehicule şi declanşa un atac ce nu poate fi parat. Există chiar şi un element de base building aici, din ce am înţeles.

De vreme ce Kabam a creat şi Marvel Contest of Champions, înseamnă că gameplay va fi cam la fel. Multiplayerul se afla evident în ecuaţie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.