Horizon Zero Dawn 2 va avea extra topping de roboţi, o păstrează pe Aloy ca personaj

Horizon Zero Dawn e cu siguranţă jocul hit al începutului de an 2017 şi deja au apărut discuţii despre un sequel. Mai mult decât atât avem şi date concrete despre Horizon Zero Dawn 2. Se pare că jocul va avea roboţi mai variaţi şi o va păstra pe Aloy ca personaj.

Art director-ul Jan-Bart van Beek a declarat că vom vedea mai multe maşinării, care sunt plăcut de desenat, animat şi proiectat. Directorul pe partea de storyline, John Gonzalez a oferit indicii că Aloy va avea un rol important în sequel. El a declarat că e impresionat de conexiunea formată între gameri şi carismatica tânără paria, care devine o războinică de temut.

Guerilla Games nu ignoră critica adusă jocului, iar directorul Mathijs de Jonge a recunoscut că sunt şi puncte slabe, ce pot fi corectate. E posibil să fie vorba de o uşoară repetitivitate a jocului şi faptul că elementele de RPG erau implementat superficial. Deocamdată încă aşteptăm DLC pentru Horizon Zero Dawn şi e posibil ca pe viitor să se aducă o schimbare la acel weapon wheel printr-un patch.

Astfel, vom putea schimba toate armele deodată dacă dorim şi nu doar câte una.

via metro.co.uk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.