Noi imagini si un trailer din Tales from the Borderlands isi fac aparitia (Video)

Cei de la TellTale Games, cunoscuti pentru modul in care spun povestile din The Walking Dead sau The Wolf Among Us pregatesc un joc de acest gen conectat la universul Borderlands. Pe numele sau Tales from the Borderlands, jocul va sosi si pe Android si pe iOS la o data inca necunoscuta.

Tales from the Borderlands 1

Sunt sigur ca ati auzit sau macar jucat un titlu Borderlands, excelentul FPS SF al celor de la Gearbox. Universul sau este complex si plin de personaje inedite, sadice, nebune si fascinante, deci era cazul unui joc care sa aprofundeze aceasta lume. Puteti explora planeta Pandora in acest titlu folosind doua personaje diferite: Rhys, un barbat care lucreaza pentru Hyperion si Fiona, o femeie care se ocupa cu inselaciuni.

Capturile de ecran pe care le vedeti in acest articol arata foarte bine, dezvaluind un artwork in ton cu stilul tip comic book si estetica unica din Borderlands. Povestea din acest joc are loc dupa Borderlands 2, deci din pacate nu o sa il vedem pe Handsome Jack. Se pare ca si Tales from the Borderlands va fi legat de celelalte jocuri din serie, iar lootul adunat aici va fi disponibil in celelalte jocuri.

Telltale a confirmat ca fiecare episod din acest joc va costa 5 dolari, dupa modelul lor specific. Se zvoneste ca acest titlu ar sosi catre finalul anului, deci mai avem de asteptat.

Via Polygon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.