Dupa Max Payne si cateva titluri GTA, iata ca inca doua jocuri clasice au ajuns pe Android. De aceasta data e vorba despre 2 giganti de la Valve si anume Half-Life 2 si Portal, dar nu va imaginati ca le puteti juca pe Samsung Galaxy S4 sau vreun HTC. Deocamdata ele sunt disponibile doar pe Nvidia Shield, iar consola are o oferta speciala cu pret de 199 dolari.

half life 2 android nvidia shield

Fiecare dintre jocuri costa 9.99 dolari in Play Store, pret care v-ar aduce cateva jocuri bunicele pe Steam intre timp. Nvidia promite performante grafice de top pe consola sa cu procesor Tegra 4 si ma astept ca in curand aceste jocuri sa fie disponibile si pe tabletele cu Tegra 4 si terminalele cu procesor Tegra K1. Intre timp, nu pot sa nu ma gandesc ca “baietii”, asa cum le spunem hackerilor si modderilor vor porta aceste jocuri si pe alte terminale Android si eventual le vor pune si pe torrente.

portal android nvidia shield

Half-Life 2 a fost lansat cu 10 ani in urma, in noiembrie si a luat nu mai putin de 39 de titluri de Jocul Anului, ba chiar si titlul de Jocul Deceniului in 2012. Portal a aparut in 2007 si a inovat total intregul segment de gaming, prin gameplay-ul sau bazat pe gravitatie si fizica. Acest first person puzzle cred ca se joaca excelent pe Shield, dar nu sunt sigur cat de potrivita e platforma pentru Half-Life 2.

Aveti Shield? Daca da, ar fi cazul sa descarcati Portal de aici si Half-Life 2 de aici.

Via Droidgamers

Half-Life 2 si Portal ajung pe Android, deocamdata doar pe Nvidia Shield

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.