Monument Valley, jocul iOS hit a ajuns si pe Android

Daca sunteti pasionati de jocuri mai artsy si de puzzle-uri inedite, care va fac sa ganditi si daca va plac Machinarium si The Room, dar vreti o alta abordare, atunci o sa adorati Monument Valley. Stiu, daca sunteti posesori de terminale Android erati gelosi de cei care au un device iOS, pentru ca ei aveau jocul si voi nu.

monument valley android 1

Ei bine de azi puteti juca Monument Valley pe Android si acesta este probabil jocul cu cel mai stralucit level design de pe intreg ecosistemul. Ustwo Games au facut o treaba excelenta cu acest joc, un puzzle arhictectural cam scurt, dar cu siguranta unic. El costa destul de mult, adica 13 RON, dar ajunge la 15 RON cu taxe, deci mare atentie sa aveti destui bani pe card. Il puteti descarca de aici.

Ideea acestui joc este o ghidati pe printesa Ida printr-un univers cu arhitectura unica si o perspectiva izometrica. Geometria de aici e una absurda si unghiurile inedite de constructie si abordarea lor imi amintesc de jocul Ilomilo, dar la puterea a zecea. Rezolvarea puzzle-urilor nu e grea, dar fiecare nou nivel aduce o noua mecanica de joc, ceea ce face titlul si mai interesant odata ce evoluati.

Trafica arata fantastic si avem chiar si o mica poveste aici. Acesta este un must play!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.