Dupa o perioada destul de indelungata de la lansarea sa pe iOS, Worms 3 a sosit in sfarsit si pe Google Play Store. Iata ca putem din nou sa detonam viermii cei roz si cu nume amuzante si vom putea sa folosim cele mai puternice arme din dotare pentru a distruge armate intregi de taratoare.

worms 3 android 1

Worms 3 pastreaza gameplay-ul 2D traditional si aduce o grafica imbunatatita si un sistem de clase pentru viermi. Astfel, puteti alege intre soldati, scouts, unitati heavy si medici. Exista si un sistem pe baza de carti care permite utilizarea de powerupuri. Veti putea folosi pana la 3 carti deodata pentru a obtine avantaje fata de rivali. Vocile subtiri, armele fanteziste, dinamita, karate si pistoalele au fost pastrate, impreuna cu exploziile uriase.

La final tot ce conteaza e sa tintiti bine armele voastre si distractia e garantata. In afata de cei 5 dolari pe care ii platiti pentru joc, mai exista si in app purchases, dar aparent ele nu sunt cine stie ce: doar 1 dolar pentru level skip si elemente cosmetice. Worms 3 vine cu 27 misiuni single player, 4 teme noi, suporta salvare in cloud si aduce si 6 arme noi. Il descarcati de aici pe Android.

worms 3 android 2

worms 3 android 3

worms 3 android 4

Worms 3 disponibil acum pe Android, costa 5 dolari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.