Final Fantasy VII soseste pe mobil… dar doar sub forma de mini game numit G-Bike

Dupa ce am jucat de la Final Fantasy I la VI toate titlurile pe Android si iOS, il asteptam cu sufletul la gura pe FF VII, considerat de multa lume cel mai bun joc creat vreodata. Personal, acesta e jocul meu preferat, dar pana sa il primim pe el, avem parte de mini game-urile sale.

final fantasy VII g bike

In cadrul E3 2014 Square Enix a anuntat ca titlul G-Bike va sosi pe Android si iOS in curand. Sa va explic despre ce e vorba: in Final Fantasy VII exista o zona numita Golden Saucer unde puteati sa spargeti o gramada de gil, moneda jocului pe diferite curse cu pasari si tot soiul de mini jocuri. Unul dintre aceste mini jocuri este Final Fantasy VII G-Bike, care va ajunge pe mobil in curand.

Acesta este un joc de curse si actiune cu motociclete, in care puteti acum sa sariti si sa faceti slide cu motocicleta in vreme ce va luptati cu soldatii Shinra. Veti putea si sa folositi multiple modele de motociclete si sa le customizati atacurile cu Materia. Poate in curand vom primi si acel joc de snowboard din Final Fantasy VII sau eventual cursele cu Chocobo cu putin noroc…

Via Gamespot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.