Creatorul lui Flappy Bird lucreaza la un joc nou; Flappy Bird 2?!

Din ciclul “spune-mi ca nu e adevarat!”, creatorul lui Flappy Bird, dezvoltatorul Dong Nguyen a declarat recent ca lucreaza la un joc nou. El a tinut un mic discurs in Barcelona, in cadrul unei conferinte Gamelab unde a discutat despre popularitatea lui Flappy Bird, printre altele.

dong nguyen

Nguyen a declarat ca lucreaza la un joc nou, dupa ce in luna mai posta imaginea teaser de mai sus pe Twitter. Developerul considera acest titlu un hibrid intre mai multe jocuri si o experienta unica. Deci in mod clar nu e vorba de Flappy Bird 2… din fericire. Noul sau joc se axeaza pe competitia intre jucatori, care se “pot vedea unul pe altul in joc”. Simplitatea lui Flappy Bird va fi pastrata si vor fi introduse noi obstacole.

Se zvoneste totusi ca Nguyen continua lucrul la seria Flappy, dupa ce jocul principal a fost scos de pe web la inceputul anului, in urma unei avalanse de critici la adresa sa. Se pare totusi ca jocul va reveni in luna august, cu cateva modificari la gameplayul original. Printre ele se numara si o veste proasta, adica un sistem de tip cool down, adica trebuie sa asteptati cateva minute intre sesiuni de gaming, el creand mai putina dependenta si mai putini nervi astfel.

Vom primi si noi personaje, un nou stil de design care nu e pixel art, multiplayer si noi obstacole. Cum va suna aceste noi jocuri?

Via Pocketgamer.co.uk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.