World of Tanks Blitz Review: aproape la fel de distractiv ca pe desktop, dar cu un progres usor lent (Video)

World of Tanks este un joc care s-a bucurat de un succes enorm pe desktop, atat de mare incat am inceput sa vedem si reclame televizate cu acest titlu. In aceasta vara jocul a ajuns pe iOS sub forma lui World of Tanks Blitz, pe care l-am testat pe iPad Mini. Ce a iesit aflati mai jos, in recenzia video.

world of tanks blitz review limba romana ios (14)

Jocul cu tanculete are zeci de milioane de utilizatori in versiunea desktop, iar varianta sa mobila e la randul sau destul de apreciata. La orice ora din zi veti gasi gameri pe servere si nu exista pic de lag in acest titlu. El se joaca exclusiv online, e disponibil gratuit pe iOS si il puteti descarca de AICI. Conceptul e simplu: aveti un garaj cu tancuri, pe care le puteti folosi in lupte de 7 versus 7, in multiplayer cu alti jucatori.

Pe PC luptele erau in format 14 versus 14, dar pe mobil se schimba conceptul, din cauza limitarilor formatului. Tancul se controleaza folosind un stick virtual aflat in partea stanga a ecranului, iar cu acesta veti putea directiona vehiculul vostru, sa accelerati sau sa folositi marsarierul. Primele tancuri pe care le veti folosi sunt cam lente, dar pe masura ce faceti upgrade-uri sau cumparati noi astfel de masinarii va creste si viteza.

world of tanks blitz review limba romana ios (4)

Avem un stick virtual si in partea dreapta a ecranului, cu care controlati catarea turetei pentru a tinti inamicii. Va dura ceva pana va focalizati tinta, cel putin la inceput si de obicei e o idee buna sa loviti tancurile rivale in partile laterale. Puteti cumpara munitie de diferite tipuri intre misiuni, dar si repair kituri si alte itemuri utile. In acest joc aveti ca moneda de schimb atat banii, cat si punctele de experienta, acestea din urma fiind vitale pentru upgrade-uri.

Totul costa cam mult aici, deci veti fi tentati sa cheltuiti cativa euro pentru un pack special de monede, plus tanc plus cont Gold. Veti controla tancuri germane, americane sau rusesti, cu duzine intregi de modele disponibile, cu capacitati diferite ale motoarelor, senile diferite, culori si marimi diferite. Va varia si puterea de foc, evident, iar fiecare tanc suna, se misca si se comporta altfel, cunoscatorii declarand ca ele sunt realizate in concordanta cu modelele reale

world of tanks blitz review limba romana ios (6)

Va veti lupta in mediu desertic, in padure sau chiar pe zapada la un moment dat, iar grafica jocului este bine realizata. Nu va asteptati la gloss sau artificii, dar pot spune ca acest titlu arata mai bine decat cel mai mare rival al sau, Iron Force. Damage-ul este mai mic pe acest titlu decat pe desktop, iar mutarea principala pe care o faceti de obicei este sa stati la inaltime pe un deal sau sa va ascundeti dupa o cladire in vreme ce trageti.

Sunetul e bine realizat si avem implementat bine si aspectul de socializare intre gameri. Per total, pachetul e perfect pentru un fan World of Tanks, dar si pentru necunoscatori, jocul fiind atractiv. Ii acordam o nota de [usr 9].

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.