Daca sunteti ca mine, atunci nu mai dati din cap pe rock, ci pe dubstep, pe cele mai agresive melodii posibile, cu basi care ucid wooferele de peste tot. Si e pacat ca nu prea sunt jocuri cu acest gen de muzica inclus, mai ales jocuri muzicale. Baietii de la Mad Fellows rezolva problema cu SineWave, un shooter muzical pe baza de dubstep.

sinewave joc dubstep

Acest joc implica o nava care trece prin tunele pe ritmul muzicii de fundal, iar creatorii jocului au o experienta bogata in domeniu, avand in portofoliu titlul DJ Hero. Veti controla tot soiul de drone, care trec prin tunele cu viteze spectaculoase si la drop-ul melodiilor dubstep incep o secvente nebuneasca de combouri. Veti evita obstacole si veti trece printre inele energetice, in vreme ce ecranul se ilumineaza ca un stroboscop.

SineWave include muzica lui Skism, Noisia, Zomboy si multi altii, toti colosi pe scena dubstep. Scopul este sa nu va loviti de ziduri sau obstacole si acest joc este in teste deocamdata si va fi lansat intai pe PC, dupa ce i se inlatura bugurile. Sa vedem si cat va costa pe Android si iOS, doar trebuie sa manance si acei DJ, nu-i asa?

via Pocketgamer

SineWave e cu adevarat primul joc muzical in spiritul dubstep de pe mobil (Video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.