Bioshock disponibil acum pe iOS, costa 15 dolari

Dupa o asteptare de cateva saptamani de la anuntul oficial, iata ca Bioshock 1 a sosit in sfarsit pe iOS, la pretul cam piperat de 15 dolari. Shooterul capodopera care arata genial pe Xbox 360 si PS3 a ajuns acum si pe iOS si nu va imaginati ca este un remake cu content in plus, ci mai degraba un port.

bioshock ios 1

Titlul va rula pe tablete de la iPad 4 in sus, iar iPad 3 nu este suportat de exemplu. Actiunea jocului se petrece in Rapture, un oras submarin bizar, o utopie intunecata menita pentru elita societatii si pentru artisti fara cenzura. Tot acolo isi fac de cap oamenii de stiinta, cu plasmide, ADN mutat si tot soiul de ciudatenii. Totul poate fi pus pe seama lui ADAM, o creatura de mare care poate rescrie ADN-ul si conferi puteri superumane.

bioshock ios 2

Au aparut apoi creaturi dependente de ADAM, numite Spliceri, creaturi cu care va veti lupta in joc. Veti putea alterna intre arme melee, pistoale si pusti steampunk si to soiul de puteri speciale precum cea de a incendia inamicii sau de a arunca cu obiecte spre ei. Va avertizez de pe acum sa va coborati asteptarile, deoarece jocul nu poate arata nici macar pe iPad Retina macar la 60% cat era pe Xbox 360 de exemplu.

Jocul e plin de compromisuri la capitolul grafica, dar totusi pentru un titlu de tableta el reprezinta un achievement urias. Pe final va las cu linkul de DOWNLOAD si cu recomandarea de a folosi un controller pentru acest titlu si de a juca Bioshock pe iPad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.