Angry Birds Stella disponibil acum si dezamageste din start

Cu cateva ore in urma s-a lansat Angry Birds Stella, disponibil gratuit in App Store AICI si Play Store AICI. Titlul a sosit intai pe Android si abia apoi pe iOS si trebuie spus din start ca e cam dezamagitor.

angry birds stella preview limba romana (9)

In ultimii ani Rovio a involuat catre jocuri tot mai apropiate de definitia de freemium, incluzand Telepods, powerupuri si mai nou si limitari in gameplayul sau. Jocul e dragut, amuzant, copilaros si usor feminin, iar personajele noi si puterile lor fac gameplayul mai interesant ce-i drept. Avem o pasare galbena care acum declanseaza mici tornade verticale, o pasare roz care ricoseaza in obstacole si o pasare mica si albastra care cu tipetele sale spulbera gheata/sticla.

Totusi cam din 10 in 10 nivele suntem rugati sa asteptam ore intregi in vreme ce o perdea de fum acopera nivelele urmatoare. Alternativa este sa platim banuti de aur din joc sau… sa stam pe bara chiar si 5 ore fara a ne juca. Banutii sunt tare greu de obtinut, iar si mai enervant e ca mai nou nu mai poti obtine 3 stele in nivele fara sa platesti banuti de aur. De obicei punctajul iti creste pe masura ce raman mai multe pasari nefolosite.

Ei bine, acum ultima pasare ramasa costa bani de aur… Presimt o nota mica pentru acest joc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.