Star Wars Commander Review: Clash of Chewbaccas si Multa Asteptare (Video)

De vreme ce pana si Call of Duty a ajuns o clona de Clash of Clans intr-un nou titlu, nu ne mai mira nimic. Chiar si in acest format, perspectiva unui joc Star Wars de strategie suna bine, cel putin pe hartie.

star wars commander review limba romana  (17)

Am testat jocul pe iPad Mini si aflati ca e disponibil exclusiv pe iOS, gratuit si poate fi descarcat de AICI. Conceptul e simplu: veti construi o baza, antrena unitati si ataca inamici in modul PvP sau juca o campanie relativ anosta si repetitiva. Nu aveti cine stie ce poveste la dispozitie, in afara de clasica lupta intre rebeli si Imperiu. Darth Vader isi face aparitia, impreuna cu uriasul Jabba si evident Hans Solo si Chewbacca.

Veti putea construi fortificatii si turete, care teoretic va vor apara de atacatori, nu si cand acestia vin cu roboti AT AT si o droaie de alte creaturi. La inceputul jocului veti alege sa jucati de partea Jedi-ilor sau a lui Darth, iar in functie de alegere veti primi acces la anumite unitati si cladiri. Cel mai mare defect al acestui Clash of Star Wars e lentoarea cu care se desfasoara totul.

star wars commander review limba romana  (10)

Upgrade-urile dureaza foarte mult si e foarte greu sa strangi resurse multe. Ca in orice clona de CoC care se respecta, unitatile antrenate de voi sunt total pierdute in batalia si trebuie sa produceti altele. In plus puteti lua la lupta doar cate incap in nava. Ce am apreciat la joc e varietatea cladirilor si unitatilor, designul lor si atmosfera generala a jocului. Un fan adevarat Star Wars va fi dispus sa ierte elementele freemium, clonarea lui Clash of Clans si incetineala jocului, de dragul continutului original luat direct din filme.

star wars commander review limba romana  (16)

Soundtrackul e cel autentic, Hans Solo e ironic mereu, iar Chewbacca are ragetul trademark in batalii. In multiplayer veti putea face scouting printre adversari, platind 100 de monede pentru fiecare inamic pe care il sariti. Cele 3 resurse din joc sunt: aur, aliaj si diamante, ultimele care nu se pot obtine decat cu bani reali sau completand diferite taskuri. Ele sunt cele care grabesc constructia si va permit sa mai construiti droizi, cei care fabrica cladirile.

Per total as spune ca Star Wars Commander e doar un joc pentru fani, cei dispusi sa investeaza ore si saptamani bune, poate si niste bani in evolutia lor in joc. Restul lumii va dezinstala jocul in maxim 2 zile. Totusi, am apreciat titlul ca niste adevarati fani Star Wars si ii acordam nota [usr 8]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.