Care e treaba cu oferta Media Galaxy la FIFA 15, cu voucher cu “banii inapoi”

Cu cateva zile in urma ma holbam pe Internet la oferta Media Galaxy, care spunea ca poti precomanda un joc FIFA 15 si primesti banii inapoi sub forma de voucher. Mi-am zis “wow, ce tare, cheltuiesc 250 lei pe versiunea de PS4 si iau voucher cu care in noiembrie cumpar Far Cry 4”. Ei bine… teapa! Si mai jos aflati de ce!

fifa 15 precomanda promotie media galaxy

Am vazut amuzat cum diferiti gameri au precomandat deja si se laudau cu asta pe Facebook, pentru ca mai apoi sa aflu ca exista si termeni si conditi pentru “rasplata”. Ei bine, aflati ca oferta tine pana pe 25 septembrie, iar reducerea se acorda doar sub forma de voucher utilizabil la achizitionarea de orice produs Bosch si Siemens cu valoarea de peste 2000 lei per produs in reteaua Media Galaxy, pana pe 5 octombrie.

Wow, chiar doream sa imi cumpar cel mai scump depilator de pe piata sau ce altceva mai produc cele doua branduri. E pacat ca Media Galaxy nu realizeaza o promotie care sa stimuleze gamerii, mai degraba decat gospodarii si Chewbacca care ar putea avea nevoie de Bosch sau Siemens… Regulile complete ale promotiei aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.