Lansare Call of Duty Advanced Warfare in Romania (Media Galaxy): impresii, galerie foto si video

Pe 3 noiembrie la ora 18:00 am participat la lansarea in Romania a faimosului Call of Duty Advanced Warfare, care a debutat la Media Galaxy Orhideea. Au avut loc si concursuri, care din cate am inteles aveau ca premiu o consola Xbox si la momentul la care am plecat de la eveniment erau cel putin 30 de persoane inscrise.

Call of Duty Advanced Warfare lansare romania concurs firstplay (24)

Cu un public de peste 100 de persoane, evenimentul a fost bine organizat, iar participantii au primit postere si au putut trece rapid la concursuri. Ele aveau loc prin meciuri de tip free for all pe console Xbox One, iar cei care au venit devreme au avut ocazia sa joace si noul CoD in premiera, pentru a se antrena putin. Atmosfera a fost relaxata si m-a amuzat faptul ca am vazut multi parinti cu copii mici de mana, care clar venisera de dragul jocului, dar isi mascau pasiunea dupa cel mic.

Call of Duty Advanced Warfare lansare romania concurs firstplay (4)

In rest, pot spune ca ma asteptam sa vad ceva mai multi fani CoD, stiind cat de iubit e fenomenul in Romania, dar ce e drept suntem intr-o perioada a tezelor si examenelor si lunea nu e chiar cea mai gameristica zi. Call of Duty Advanced Warfare costa 259 lei pe PS4 si e disponibil si pe consolele last gen, ca Xbox 360 si PS3, dar si pe PC si Xbox One. Noi testam in aceste zile jocul pe PlayStation 4 si vom reveni cu primele impresii in curand.

Asteptati-va si la un update al acestui articol, de indata ce aflam care a fost marele castigator al concursului si care a fost si marele premiu. Gasiti si o galerie de fotografii mai jos, daca vreti sa va gasiti prin multime. Cu Firstplay.ro o sa va mai puteti intalni la lansarea urmatorului joc Assassin’s Creed si mai ales la Far Cry 4, peste cateva saptamani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.