Bugs vs Aliens e un nou endless runner produs de Keemba Studios, un startup autohton promitator (Video)

Unul dintre scopurile Firstplay.ro este de a ajuta si comunitatea de dezvoltatori de jocuri din Romania sa primeasca feedback cu privire la titlurile lor si aici ma refer la un feedback mai avizat. E drept ca am fost duri cu jocul RoBotzi, dar cerintele au devenit foarte mari, chiar si de la clone Flappy Bird. Ei bine, azi am descoperit un joc care ne place ceva mai mult si se numeste Bugs vs Aliens.

promo

El va sosi joi, pe 6 noiembrie in Play Store si Amazon App Store si se anunta a fi tare interesant. Keemba Studios este creatorul acestui joc, iar din cate am inteles compania ar fi una autohtona, conform detaliilor oferite de catre Jacint Tordai, cofondator si CEO al acestui startup. Bugs vs Aliens a fost lansat pe 7 august si a fost disponibil in exclusivitate pe iOS timp de 3 luni. Se pare ca jocul a avut succes in China, ajungand si sa fie promovat de catre Apple pe prima pagina din App Store.

El a urcat pana pe locul 66 in topul jocurilor gratuite si pe locul 15 in topul jocurilor de actiune. O alta dovada a succesului este si rata mare de piratare a acestui joc in Orientul Indepartat. Astfel, pana in prezent au fost generate incasari virtuale de peste 589.000 de dolari din cumparaturi de bunuri virtuale din joc. Echipa implicata in acest proiect lucreaza remote din Satu Mare, Debretin, Budapesta si Londra.

featured_cn

Bugs vs Aliens e un runner 3D in care veti controla un roi de insecte care se vor duela din alergare/zbor cu alieni. Veti putea sa planati deasupra unor ciuperci, sa coborati la nivelul solului si sa adunati monede. Puteti dezvolta abilitatile personajelor insecte si le puteti organiza in grup pentru a invinge cat mai multi alieni. Jocul e controlat prin tilt sau atingere a ecranului si ofera 51 de nivele.

Va recomandam sa aruncati o privire asupra acestui titlu si sa il incercati atunci cand apare. Noi pregatim intre timp un review detaliat. Retineti ca jocul e complet gratuit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.