Plants vs Zombies Heroes Preview (Android): Hearthstone pe baza de plante si zombii (Video)

Electronic Arts nu se feresc niciodata sa experimenteze si dupa ce au adus Dungeon Keeper pe mobil si chiar si Sims, iata-i transplantand Plants vs Zombies din nou pe mobil si tableta, in cel mai neobisnuit format. Nu, nu e vorba de shooterul de pe console, ci de o clona Hearthstone numita Plants vs Zombies Heroes. O jucam mai jos!

plants versus zombies heroes preview in limba romana joc android  (1)

Acesta este un joc in care etalam carti ce afiseaza diferite plante, cu abilitati variate si care se vor confrunta pe campul de lupta cu zombii, la randul lor etalati drept carti. In fiecare runda primim sori, respectiv creieri, pe care ii cheltuim ca puncte pentru carti. Un pee shooter costa 1 soare, iar o ciuperca costa si 5 sori.

Avem si eroi, care au scuturi speciale si abilitati extra, iar unitatile sunt foarte variate. Exista plante in flacari, plante care stau pe apa si aici gameplayul e pe verticala si nu pe orizontala ca in PVZ-ul original. Am folosit si unitati pe care le putem plasa in fata altora pentru a absorbi damage-ul. In principiu dupa 20 de puncte damage date eroului rivalului e game over.

plants versus zombies heroes preview in limba romana joc android  (4)

Mai avem atacuri norocoase, care fac extra damage, sau Zombie Tricks, al caro sistem nu prea l-am inteles inca. Animatiile sunt foarte complexe atunci cand intra in actiune eroul si cheia aici este sa nu ai niciodata eroul descoperit si sa plantezi cat mai multe “buruieni”. Titlul are potential imens, vine si cu multiplayer si sincer are sansa de a ajunge mai mare decat Hearthstone, desi e inspirat dupa el.

Acesta e doar un preview, plin de impresii bune si revenim curand cu review. Descarcati jocul gratis de aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.