Inca un joc Angry Birds la orizont! Angry Birds Action e in soft launch si e gata de debut pe Android

Bucurestiul a inceput sa fie impanzit cu postere pentru viitorul film Angry Birds si de parca nu era destul awareness, iata ca apare si un nou joc de la Rovio in peisaj. El se numeste Angry Birds Action si deocamdata e in soft launch in cateva tari.

angry birds action joc android lansare  (1)

Din ce vad in capturile de ecran si in primele clipuri de pe Internet, e un soi de joc pinball, cu o grafica destul de aratoasa. Titlul sosea in Noua Zeelanda in februarie si acum va trebui sa selectam directia in care vom trage cu o pasare printre obstacole, dar asta in mod 3D si ricosand ca la biliard. Pasarea se afla in zona inferioara a ecranului si de acolo e aruncata printr-o serie de tuneluri, cu ricose-uri, obstacole, lemne, pietre si altele.

angry birds action joc android lansare  (2)

Exista si cate un TNT si o muzica enervanta de fundal, iar sesiunile de gameplay sunt foarte scurte. Veti putea si aduna itemuri si “salva oua”. Exista 90 de nivele aici, plus nivele speciale treasure hunt si provocari speciale. Un mini game inclus e unul de reparare a unui sat distrus prin deblocarea de cladiri. Veti putea juca cu Red, Chuck, Comb si evident Terenc, dar si zdrobi o gramada de obstacole.

Gasiti jocul aici in Play Store, desi deocamdata figureaza doar ca modalitate de notificare la sosirea sa. Avem si un energy meter din pacate si are doar 3 unitati, deci practic cred ca putem muri de vreo 3 ori si atat…

angry birds action joc android lansare  (4)

angry birds action joc android lansare  (3)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.