Avem un nou rival pentru Hearthstone! Skylanders Battlecast propune aceleasi personaje indragite, dar intr un joc de carti

Dupa avalansa de jucarii Skylanders si chiar si includerea lor ca surprize la Oua Kinder, faimoasa serie de animatii si jocuri intra in lupta directa cu Hearthstone. Astfel, jocul Skylanders Battlecast propune acelasi gameplay pe baza de carti, dar cu cateva modificari si ajunge pe mobil.

Skylanders Battlecast joc mobil carti lansare  (4)

Jocul e gratuit in Play Store si App Store si include si posibilitatea de a importa carti de joc fizice sub forma digitala. Veti incepe cu un deck simplu cu 3 eroi, Jet-Vac, Spitfire si Trigger Happy, plus vraji, relics si echipamente. Apoi puteti castiga monede jucand cele 64 de misiuni din “campanie”, pe 8 insule elementale.

Exista si questuri zilnice si challenge-uri cu extra recompense. La inceput primiti un deck de pornire modest, e drept, dar macar e gratuit. Evident avem si o latura PVP a jocului, iar in timpul unui meci veti controla pana la 3 Skylanders in echipa voastra. La fiecare turn jucat, ei pot cheltui un anumit numar de cristale pentru a face o vraja, pentru a folosi un relic sau un item disponibil.

Cartile cu vraji pot vindeca sau da damage, iar relics sunt aruncate pe campul de lupta, avand propriile hit points. Va veti putea schimba Skylanderul activ la fiecare turn pentru a folosi anumite carti. Grafica mi se pare foarte copilaroasa si jucausa, in ton cu publicul tinta al acestui titlu, reprezentat de tweens. Revenim cu review!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.