FIFA 17 ajunge pe mobil deja sub forma lui FIFA Mobile Soccer, gratuit in Play Store

Aseara, in vreme ce navigam prin Play Store la vanatoare de jocuri cool si noi am fost socat sa vad un titlu nou FIFA la capitolul “proaspat lansate”. Mai socant e ca nu am avut vreun anunt oficial, teaser sau preview. Aparent FIFA 17 a ajuns pe mobil si poarta numele de FIFA Mobile de fapt. Il gasiti gratuit in Play Store, dar in App Store nu apare inca.

fifa mobile soccer joc android lansare  (2)

E interesant si numele jocului si anume FIFA Mobile Soccer, parca pentru a sublinia diferenta dintre “football” si “soccer” Cu Marco Reus pe coperta, e clar faptul ca jocul acesta e de fapt o varianta de FIFA 17, deoarece si acel titlu il are tot pe Reus ca imagine. Electronic Arts promite ca acest joc a fost reconstruit de la zero, de aici si numele cel nou.

fifa mobile soccer joc android lansare  (9)

Avem si un mod nou numit Attack Mode, continuturi actualizate zilnic si ligi online. Attack Mode este un mod turn based de joc in stil asincron, care ne permite sa ne duelam cu alti gameri. Totul se rezuma la o experienta de 75 de secunde (mai mult sau mai putin) si se bazeaza pe strategie. Vom alege practic tactica inainte de meci si vom putea debloca si noi asezari pe masura ce jucam mai mult FIFA Mobile. E un fel de sah-fotbal, din ce am vazut.

Jocul aduce si noi modalitati de control, noi culori pentru butoanele virtuale si un sistem Auto Play, care le permite jucatorilor sa faca anumite miscari automat. Exista si control bazat pe gesturi si un upgrade la nivel de grafica. EA a facut tot posibilul ca jocul sa mearga pe cat mai multe device-uri, iar rezultatul e un titlu care ocupa sub 100 MB ca pachet de download.

Abia astept sa il testez!

2 Replies to “FIFA 17 ajunge pe mobil deja sub forma lui FIFA Mobile Soccer, gratuit in Play Store”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.