Exista portari excelente pe mobil precum Final Fantasy 7 sau Transistor si exista esecuri rasunatoare, ca BioShock pe iOS. L-am jucat imediat cum a aparut in 2014, forjand cu mai mare dragul un iPhone 6 Plus si am fost super dezamagit de el. La aproape 3 ani distanta, 2K arunca prosopul si il retrage din App Store.

Jocul a disparut din magazinul Apple la cateva luni dupa lansare de fapt, din cauza unor probleme cu compatibilitatea cu iOS 8.4. 2K a promis ca va repara jocul si va oferi un update, dar nu am mai auzit nimic de multa vreme. Recent 2K a confirmat pe pagina oficiala de suport ca BioShock nu va mai reveni. Va reamintesc ca ne-am parlit cu 15 euro cand a aparut titlul, una dintre cele mai scumpe achizitii ale mele pe iOS si acum banii au ajuns fum si vant.

Pana si Capcom a putut sa repare Monster Hunter Freedom Unite, care costa tot 15 euro si acum se chinuie sa repare jocurile Mega Man. Daca gamerii sunt destul de nervosi si destul de bine organizati pot sa o puna de o petitie sau un scandal online si poate ne luam si o parte din bani inapoi. Sau macar un boicot ceva?

Experienta mea cu BioShock pe cel mai nou iPhone din 2014 a implicat o grafica pixelata, buguri, texturi aiurea si posibilitatea de a intra prin pereti. Mare pacat de acest clasic!

BioShock e scos definitiv din App Store, nu veti primi banii inapoi pe el!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.