Fire Emblem Heroes intrece Clash Royale, produce 2.9 milioane de dolari intr-o singura zi

Saptamana trecuta Nintendo lansa cel mai nou joc pentru mobil, Fire Emblem Heroes, care a devenit imediat hit. El a generat 2.9 milioane de dolari intr-o singura zi si a batut si recordurile lui Clash Royale. Il gasiti in App Store, dar si in Play Store gratis. Hai sa vedem ce e deosebit la joc.

Heroes este un titlu ceva mai atipic fata de Pokemon GO sau Super Mario Run, el fiind mai strategic. A fost comparat cu X-Com sau Final Fantasty Tactics. Propune lupte turn based pe un esichier si preia personajele si temele universului Fire Emblem. Acesta este un joc freemium, deci il descarcati gratis, dar puteti plati pentru acele “orbs” folosite pentru summon.

Ca si in cazul lui Super Mario Run va fi nevoie de o conexiune la Internet pentru a putea juca nestingheriti acest titlu. Grafica arata binisor, cu un vibe old school ce ma duce spre jocurile Final Fantasy din anii 80 si 90. Fire Emblem Heroes foloseste si un sistem de stamina, care se consuma pe masura ce jucati nivele. Castigati un punct la fiecare 5 minute si ajungeti la un total de 50 de puncte.

Pana acum grosul downloadurilor acestui joc au venit din Japonia, apoi SUA pe locul 2. Studiile arata ca fanii hardcore sunt primii care au descarcat jocul, apoi persoanele curioase. Fiti siguri ca ne intriga si pe noi acest joc si revenim cu preview si poate si review. Si avem si o veste buna: Nintendo a promis actualizari dese pentru acest joc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.