Confirmat cu cateva zile in urma pentru debut pe Android pe 23 martie, Super Mario Run a sosit fix la inceputul acestei zile. E gratuit in Play Store la prima vedere, dar varianta iOS ne-a invatat ca nu sta treaba chiar asa. Il descarcati de AICI, din Play Store.

Veti putea juca gratis primele 3 nivele si apoi platiti 10 euro pentru restul bucuriei de a il insoti pe instalatorul italian in aventurile sale. De remarcat ca posesorii de terminale Android vor primi versiunea 2.0, in vreme ce pe iOS a ramas la varianta 1.1.2 deocamdata. Pentru cei care un sunt familiarizati cu acest titlu, avem o recenzie AICI.

Avem de-a face cu un endless runner cu 24 de nivele, care pluseaza cu un soi de Farmville, in care va decorati cum vreti Mushroom Kingdom. Apoi avem si modul Toad Rally, o cursa contra ghost-urilor unor gameri reali, in care avem 60 de secunde pentru a ii intrece si a aduna cat mai multi banuti si alte pickupuri, precum stelute. Jocul in sine e total orientate spre mobile, usor de jucat cu o singura mana si implica tap pe ecran pentru a sari… si cam atat.

Mario alearga automat, poate lua ciuperci si sa se bata cu Bowser.

Super Mario Run e disponibil pe Android; Joci 3 nivele gratis, platesti 10 euro pentru restul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.