Pasionaţii de jocuri de tip fighter trăiesc o perioadă de glorie maximă acum. După Injustice 2 şi un Mortal Kombat X bunicel, am avut şi perspectiva lui Shadow Fight 3 apărută recent. Alte fightere bune de pe mobil includ cel UFC de la EA şi nici jocul Transformers nu e rău sau cel Power Rangers. Acum Tekken se alătură galeriei de hituri, printr-un titlu gratuit pe Android şi iOS.

Jocul e cunoscut drept Tekken Mobile şi se afla deja în soft launch pe iOS în Canada. În acest fighter vom putea aduna peste 100 de personaje, să creăm stiluri de luptă unice şi să ne adaptăm la rivali. Numărul de personaje mi se pare gigantic, mai ales că nici nu cred că Tekken în sine ca serie are atâtea în total. Posibil să fie vorba de variaţiuni ale unui personaj la nivel de look, haine etc.

Va exista şi un Story Mode în care o echipă de 3 luptători îl vor ajuta pe Kazuya Mishima să se bată cu un nou inamic, cunoscut doar că Revenant. Acesta a fost creat special pentru Tekken Mobile şi nu e inspirat din vreun titlu trecut de pe PlayStation. Evident vor exista şi lupte PvP şi un mod Dojo, cu evenimente live. Încă nu avem o dată de lansare pentru joc, dar estimez că până la iarnă îl vom vedea pe mobilele noastre.

Paul, Law, Panda şi Nina, dar şi Xiayou au fost păstrate că personaje aici. Peste 20 de mişcări unice pentru fiecare luptător au fost incluse. Sper să avem un control mai bine implementat decât la Street Fighter 4 Champions.

via Engadget

Tekken debutează pe iOS şi Android, deocamdată doar în soft launch

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.