În sfârşit avem un joc South Park pe mobil, iar numele său este South Park Phone Destroyer, disponibil gratuit pe iOS şi Android. Titlul este interesant, pentru că minteste puţin de Angry Birds Epic combinat cu Clash Royale şi evident este şi un joc vulgar şi haios, altfel nu era un South Park.

Un lucru amuzant e că Phone Destroyer începe ca şi serialul South Park cu un disclaimer, care ne recomandă să nu jucăm jocul pentru că are microtranzactii. O creaţie RedLynx (cunoscuţi pentru seria Trials), acest joc include cărţi de joc colecţionabile şi bătălii PvP pe bază de strategie în timp real. Veţi invoca diferite personaje din serialul South Park, fiecare cu puteri speciale.

Evident Ubisoft e publisher, ca şi în cazul recent lansatului Fractured But Whole. În modul campanie jucăm ca “New Kid” şi avem o campanie single player lunguţa de jucat. În ea deblocam noi cărţi de joc, pe care le folosim apoi în PvP pentru a ne duela cu alţi gameri. Există peste 80 de cărţi de joc, care pot fi colecţionate şi upgradate, iar IAP-urile vă permit să le deblocaţi mai rapid.

Cartman ne va ghida prin povestea oarecum superficiala a titlului, pornind cu un joc clasic de Cowboys Versus Indians. Avem şi bătălii între cavaleri şi prinţese, îngeri cu poliţişti, vrăjitori cu cock magic şi alte nebunii. Ce mai aşteptaţi? Descărcaţi jocul acum din Play Store şi App Store.

Avem joc South Park pe mobil; South Park Phone Destroyer este aici, gratuit pe iOS, Android

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.