După ce a dat lovitura vara trecută cu Pokemon GO, Niantic lucrează acum la o versiune reboot a titlului care a făcut-o celebră, Ingress. Ştiam deja că lucrează şi la un joc Harry Potter în gen Pokemon GO, deci compania e tare ocupată. Să vedem totuşi ce ne rezervă noul Ingress.

În 2018 vom vedea un reboot numit Ingress Prime, care va aduce o nouă interfaţă, sunet complet regândit şi o nouă tehnologie AR. Niantic va crea o poveste complet nouă şi doreşte să atragă gamerii noi spre acest joc, cei care nu sunt familiarizaţi cu primul. Mai mult decât atât vom avea şi o serie anime asociată, care va debuta tot la anul. Ingress Prime vine pe Android la anul, probabil şi pe iOS şi pare să aibă o poveste demnă de actorii reali din trailerul de mai jos.

Pentru cei care nu sunt familiarizaţi cu Ingress, trebuie să aflaţi că se bazează pe 2 facţiuni de gameri care trebuie să controleze zone numite “Control Fields” folosindu-se de Portaluri care vor forma un poligon ce acoperă zona. O zonă Control Field a unei echipe are nişte “Mind Units” care generează puncte pentru echipă. Jocul şosea în 2012, după ce Niantic s-a desprins de Google.

Avea o poveste SF în fundal se baza mult pe munca în echipă, individualitatea fiind inutilă aici. Jucătorii nu interacţionează niciodată direct în titlu şi nici nu pot avea damage luat, doar nişte “XM” epuizat, adică resursa care oferă energie pentru toate acţiunile. Captură de portaluri se face la locuri istorice dintr-un oraş (real).

via Droidgamers

Creatorul lui Pokemon GO revine la origini, anunţând o versiune nouă a jocului Ingress
Tagged on:         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.