După ce PUBG a ajuns pe mobil, acum e rândul mega hitului care a inspirat acel titlu, Fortnite Battle Royale. Se pare că înregistrările pentru varianta de iOS (beta) încep pe 12 martie. Am aflat şi că am putea avea cross play cu jucătorii de pe console.

Epic Games, creatorii jocului Fortnite sunt cei care au anunţat portarea pe mobil a titlului. E posibil să rămână un titlu multiplayer gratuit, pe iOS şi Android. Ni se promite acelaşi gameplay cu 100 de jucători, pe care îl ştim de pe PS4, Xbox One, PC şi Mac. Aceleaşi hărţi şi acelaşi content va fi oferit, plus actualizări săptămânale.

Vă veţi putea înscrie la beta pe iOS AICI, începând cu data de 12 martie. Vestea bună e că atunci când primiţi invitaţia pentru voi, mai primiţi şi câteva extra pentru prieteni. Beta-ul ajunge pe Android în următoarele luni. Fortnite Battle Royale suportă atât cross play, cât şi păstrarea progresului de pe PS4, PC, Mac, dar Xbox nu e pe listă, în mod bizar.

Se pare că Sony ar fi pus umărul la toată iniţiativa cross platform. Cross play funcţionează astfel: gamerii de pe mobil pot intra într-un queue de joc PC sau PS4, dar cei de PS4 şi PC nu pot intra în lobby-urile de pe mobil.

via Polygon

Fortnite Battle Royale devine joc pe mobil; Vine pe iOS şi Android, cu cross play spre console

One thought on “Fortnite Battle Royale devine joc pe mobil; Vine pe iOS şi Android, cu cross play spre console

  • April 14, 2018 at 2:21 pm
    Permalink

    Ce tare e jocul

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.