Tencent e pe cai mari de tot. După ce a creat o portare excelentă a lui PUBG pe mobil, compania chineză a anunţat în această săptămână achiziţionarea a 5% cotă în compania Ubisoft. Ce înseamnă asta aflaţi mai jos.

Ubisoft a scăpat recent de o achiziţie de către cei de la Vivendi, păstrându-şi independenta, dar şi atractivitatea pentru cumpărarea de către alte nume mari. Gurile rele afirmă că Tencent ar dori să aibă acces la proprietăţile intelectuale Ubisoft pentru a putea lansa variante de mobil ale jocurilor lor franciză în China.

Se discută despre un For Honor pe mobil sau chiar un Rainbow Six Siege pentru smartphone. Nu aş exclude chiar şi un Far Cry pe mobil, plus un Assassin’s Creed complet nou, că tot am văzut seria abordată pe iOS şi Android în mod destul de OK. Numai să nu iasă jocuri de cărţi sau endless runnere. Un purtător de cuvânt Tencent a declarat că sunt ţintite în special jocurile cu multiplayer şi cu potenţial de eSports, dar şi cele cu mecanică RPG.

Ne gândim imediat la For Honor, dar şi la The Division sau Ghost Recon. Poate cu puţină inspiraţie învie şi seria Prince of Persia…

via Droidgamers

Tencent cumpără 5% din Ubisoft, va aduce For Honor şi Rainbow Six SIEGE pe mobil
Tagged on:         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.