Unul dintre cele mai trăznite crossover-uri este cel ce implică Fortnite şi personajul negativ principal din Avengers Infinity war, Thanos. Acesta, împreună cu infamul sau Infinity Gauntlet îşi va face apariţia în Fortnite, unul dintre cele mai jucate titluri ale momentului. Il găsiti chiar acum in joc.

Era de aşteptat să se întâmple ceva special după ce sezonul 4 din Fortnite a început cu un meteorit picând pe spatiul de joc. Ce se schimbă la gameplay odată cu apariţia lui Thanos? Practic nimic, în afară de faptul că îi vom putea găsi Infinity Gauntlet, manuşa atotputernică cu Infinity Stones pe hartă. Cine o găseşte se transformă în foarte puternica creatură mov.

De acolo lucrurile probabil o iau razna şi îmi vine greu să cred că există vreo armă care să îi facă rău lui Thanos. Filmul Avengers: Infinity War ar fi spart deja recordul de 1 miliard de dolari în încasări, iar fraţii Russo, regizorii săi ar fi mega fani Fortnite. Atât de fani încât se strecurau în pauzele de editare a filmului să mai tragă o rundă de battle royale.

Reţineţi că noul mod de joc e disponibil gratuit pentru toţi gamerii, e de tip free for all, last player standing şi doar mănuşa şi Thanos sunt noutăţi. Din ce am văzut în video-urile cu gameplay, Thanos are viaţa de vreo 3-4 ori mai mare decât un personaj standard, trage cu energie mov din mănuşa sa şi poate face salturi spectaculoase. Ah da şi are un fel de Hulk Smash care omoară orice gamer.

via Engadget

Thanos este disponibil de azi în jocul Fortnite, cu tot cu Infinity Gauntlet
Tagged on:         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.