Final Fantasy XI Mobile arată binişor în cele mai noi capturi de ecran

Square Enix e pe cai mari cu remixurile, rebooturile şi variantele mobile ale jocurilor sale. În vreme ce ne gândim că Final Fantasy VII ediţia de PS4 nu mai vine niciodată, am avut totuşi ocazia să jucăm un FF XV nerfuit pe mobil cu câteva luni în urmă. Aparent şi Final Fantasy XI e gata să ajungă pe mobil şi avem capturi de ecran mai jos.

Aceste capturi de ecran au fost descoperite în cadrul unei postări de job a celor de la Nexon, contractaţi de Square pentru portare. Ştim că jocul se va baza pe unreal Engine 4, de aici şi felul în care arată (şi arată foarte bine). Va încerca să păstreze povestea originală, care şi acum mi se pare bunicică pentru un joc altminteri axat mult pe multiplayer.

Ar fi incluse şi noutăţi ca “Dynamic Events” şi un sistem de lupte ceva mai rapid faţă de FF XI cel original. Se păstrează chain-urile, sistemul de Jobs şi miezul luptelor. În cazul în care Nexon vă sună cunoscut, ei au adus Titanfall pe mobil sub forma unui soi de Clash Royale. Ramura Nexon America a produs MMORPG-uri ca MapleStory, Mabinogi şi Vindictus.

Nexon oferă şi servicii pentru alte jocuri online, precum Eve Online, FIFA Online, sau MapleStory. Final Fantasy XI a debutat pe PS2 şi Xbox 360, dar şi pe PC cu 16 ani ani în urmă, deci e uşor de portat pentru epoca modernă, ba chiar nu atrica şi un upgrade. Serverele pentru versiunea de PS2 şi Xbox 360 au fost închise pe 31 martie 2016, iar în 2015 apărea un spinoff, Final Fantasy Grandmasters.

Marea sa revoluţie la începutul anilor 2000 a fost suportul pentru gameplay cross plaform între PS 2 şi PC. Pe Xbox 360 a fost primul MMORPG de altfel, iar Square a afirmat că acesta a fost cel mai profitabil titlu din seria Final Fantasy.

via gematsu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.