Cine ar fi crezut că întunecatul Gears of War va deveni simpatic? Nu, nu face pereche cu LEGO pentru vreo parodie, ci primeşte o versiune Funko Pop numită Gears Pop. Nu mă mai miră nimic, după ce Final Fantasy 15 a primit o variantă Chibi.

Epic Games a anunţat acest joc împreună cu Gears of War 5 la E3 2018. Aflăm că franciza GOW ajunge pe Android în acest an şi ar urma să fie un titlu third person shooter, ceva mai jucăuş. Sursele afirmă că va fi un cover shooter de fapt, deci nu vă aşteptaţi la o complexitate prea mare. Probabil că avem şi ceva figurine care odată scanate vă dau puteri speciale.

Rovio face asta cu Angry Birds de ani buni. Ce e drept nu avem nici cea mai vagă idee cum va sfârşi jocul. Poate e un titlu arcade în care te chinui să pescuieşti figurine cu un braţ robotic, cum sunt jocurile de la malluri. Marcus Fenix şi Kait Diaz sunt două dintre personajele clasice Gears of War care primesc tratamentul Funko Pop.

Va ajunge şi pe iPhone, în cazul în care vă întrebaţi. Gears of War 5 vine pe Xbox One în 2019 şi ne duce adânc în teritoriul Swarm, bântuiţi de viziuni ale lui Kait Diaz, care are o persoană apropiată coruptă de inamici. Gears 4 se termina cu suspans, care continuă şi acum pentru că nu ştim ce s-a ales de J.D.

via Droidgamers

Gears of War ajunge pe mobil sub forma lui Gears Pop (Video)
Tagged on:         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.