Track Lab este un joc prin care creezi muzică pe PlayStation VR

Sony Interactive Entertainment a anunţat lansarea unui joc inedit pentru PlayStation VR, sub numele de Track Lab. Titlul vine pe 22 august şi este un joc muzical, care îţi permite să creezi propriul “beat” de la zero.

Veţi interacţiona cu elemente muzicale în mediu virtual şi nu trebuie să fiţi absolvent de Conservator sau DJ de profesie. Puteţi compune, mixa şi remixa fără probleme şi apoi să distribuiţi melodiile spre publicul larg. Track Lab este creaţia celor de la Chicken Game Company şi oferă 2 moduri de joc, ambele single player. Puteţi asculta piesele originale create în joc şi să interacţionaţi cu notele în timp real în realitatea virtuală.

Veţi putea lucra cu un loop, un kick, un hi hat şi un uriaş studio de înregistrări mare cât toată camera voastră. Interfaţa e intuitivă şi practic orice panou sau gadget virtual din faţa ta e un instrument muzical sau generator de sample. Jocul are două moduri: Creation, unde puteţi improviza în orice directie doriţi şi un mod Evolver, în care puteţi învăţa cum să creaţi muzica catchy şi care să sune a hit.

Puteţi şi să mixaţi melodiile deja create şi adăugă efecte live. Creatorul jocului a dorit să ne facă doar să ascultăm şi să jucăm din instinct, fără să ne rătăcim între instrumentele clasice. Conceptul de joc ar fi apărut încă din 1995, când unul dintre fondatorii companiei, Senne de Jong venea cu ideea de a crea muzica mutând blocuri de sunet pe o grilă.

Jocul vine pe 22 august şi va costa 89.90 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.