La luni bune după debutul său pe iOS, Alto’s Odyssey ajunge pe Android, dar de această dată este gratuit. Pe iPhone costa în jur de 22 de lei, dar pe platformă mobilă Google se va aplica modelul freemium. Realizat de către cei care au creat multi premiatul Alto’s Adventure, noul titlu păstrează grafica arătoasă şi atmosfera zen a predecesorului.

Ce este Alto’s Odyssey? Un joc endless runner de patinaj/alunecare/pseudo-skateboarding pe dune şi pante, cu sărituri. E un fel de Ski Safari cu extra feeling şi profunzime să zicem. Primim o poveste nouă şi un mediu nou de explorat iar şi iar şi iar, pentru că vorbim despre un endless runner totuşi. Personal nu am înţeles niciodată hype-ul pentru Alto’s Adventure şi Odyssey, pentru că e doar un alt endless runner, cu ceva mai mult eye candy. Totuşi pot înţelege că unii oameni se relaxează jucând aşa ceva.

Alto’s Odyssey vine cu noi trickuri de realizat atunci când alunecam pe pante, un mod Zen, personaje noi şi medii de joc proaspete. Alto şi celelalte personaje au trecut de la munţii acoperiţi cu zăpadă la dune de nisip ale unui deşert ce mă duce cu gândul la Monument Valley. Dezvoltatorii s-ar fi inspirat de la Tony Hawk’s Pro Skater 2 pentru mecanicile de joc şi pentru controlul intuitiv. În cazul în care vă întrebaţi dacă e ceva cu plată aici, ei bine jocul e gratuit, dar dacă îl loviţi pe Alto şi vreţi să îl înviaţi, va trebui să priviţi reclame.

Avem şi IAP-uri pentru upgrade-uri premium. Alte noutăţi ale jocului sunt următoarele: mersul pe ziduri, salturile pe apă, tornadele, platformele care cad, powerupuri noi şi salturi pe baloane. Veţi avea chiar şi un wing suit la un moment dat. Puteţi descărca jocul gratuit din Play Store.

via Android Central

Alto’s Odyssey este acum disponibil pe Android gratuit
Tagged on:             

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.