Pe mobil există o tonă de shootere şi platformere 2D, dar puţine seamănă cu genialul Mega Man. Pare a se apropia totuşi Armajet, care a sosit recent în Play Store, în faza beta şi poate fi descărcat de aici gratuit.

Jocul a fost prezent la standul Razer la Gamescom 2018 şi din start are două mari atuuri: suport multiplayer şi cross platofrm. Multiplayerul este în timp real, iar acest 2D platformer shooter aduce şi crafting de arme şi suport pentru terminale cu ecran de 120 Hz şi 144 Hz chiar. Grafica arată fantastic pentru un joc de mobil şi hărţile sunt destul de complexe pentru acest gen.

Armele arată badass şi există şi lansatoare de grenade, arme cu laser, mitraliere Gatling şi railgun-uri. Sunt o tonă de powerupuri şi pickupuri, jetpackuri antigravitationale, capcane şi veţi juca şi pe teren îngheţat, care schimbă fizica.

Gameplayul este foarte rapid, iar controlul se face pe baza a doua thumbstickuri şi se trage automat din ce am vazut. Există o mare varietate a roboţilor pe care îi puteţi controla şi se poate juca şi în echipă. Am gasit grenade sticky, sniperi şi multe alte nebunii în diferitele gameplayuri de pe YouTube. Unele datează chiar de acum 2 ani, deci se lucrează de ceva vreme la acest joc.

Armajet este disponibil şi pe Steam şi curând şi pe iOS. Cine vrea să joace ceva similar, are şi Mayhem PVP între timp.

Armajet este un platformer/shooter 2D foarte tare pe care îl poţi încerca chiar acum
Tagged on:             

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.