Assassin’s Creed Odyssey se lansează oficial în România pe 5 octombrie, la Media Galaxy Park Lake

Dacă tot nu am ajuns la lansarea lui FIFA 19 de la Media Galaxy Orhideea, zic că e cazul să mergem la debutul lui Assassin’s Creed Odyssey, care are loc pe 5 octombrie. Se întâmplă tot la o reprezentanţă Media Galaxy, de această dată din mallul Park Lake, din Parcul Alexandru Ioan Cuza. Totul începe la ora 18:00 şi evident se lasă şi cu concursuri.

Am fost anul trecut la lansarea lui Assassin’s Creed Origins şi din câte ţin minte parcă a fost şi un panel cu reprezentanţi Ubisoft, care au răspuns la întrebări legate de joc. Ştiu că în general sunt concursuri cu premii sub formă de ghiozdane, tricouri, statuete, uneori şi copii de joc şi chiar console.

AC Odyssey este un joc action/RPG realizat de Ubisoft Quebec şi am ajuns deja la titlul cu numărul 11 în seria principală Assassin’s Creed şi la jocul 20 din franciză. Succesorul lui Origins are loc în anul 431 înainte de Hristos şi spune o variantă fictivă a războiului Peloponesiac. Putem controla un mercenar atenian sau un spartan rival.

Ubisoft a promis că acest titlu se va axa mai mult pe aspectul RPG faţă de predecesorii săi. Şi povestea va fi serios implicată în evoluţia personajului, cu ramuri portnite din opţiuni de dialog şi questuri care au butterly effect-uri în acţiune. Assassin’s Creed Odyssey are multiple finaluri şi vom putea juca cu personaje feminine (Kassandra) sau masculine (Alexios).

Sistemul de luptă hitbox din Origins revine şi a fost acum upgradat încât să ofere acces la 4 skilluri speciale atunci când se umple bara de abilităţi. Putem chema o ploaie de săgeţi, da o lovitură extra puternică şi avem şi un soi de finishing move. Tot ca în Origins, fiecare piesă de echipament afectează damage-ul luat sau dat. Avem acces şi la un segment de lupte navale, cu flotele elene care vor explora Marea Egee.

Cine vrea să se joace de pe 2 octombrie are ediţia Gold de PS4 la 419 lei la Altex, iar cine aşteaptă până pe 5 octombrie are versiunea standard de 279 lei pe PS4. Varianta de Xbox costă tot atât.

Sursa foto/detalii eveniment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.