Assassin’s Creed Rebellion ajunge în sfârşit pe mobil pe 21 noiembrie

La mai bine de un an după ce v-am prezentat gameplayul jocului Assassin’s Creed Rebellion, titlul urmează să ajungă în sfârşit pe mobil. Vine în varianta finală pe 21 noiembrie, pe iOS şi Android da senzaţia unei combinaţii dintre platformer, joc puzzle şi RPG.

Personajele iconice din serie sunt incluse, dar sub o formă mai cartoonish, chibi dacă vreţi. Aveţi atât secţiuni stealth, cât şi lupte strategice, în care vă folosiţi de mediul din jur pentru a trece mai departe. 40 de personaje deblocabile sunt incluse, printre care şi Ezio, Aguilar, Shao Jun, Claudia sau Machiavelli. Grafica este una 2.5D şi toată acţiunea este privită din lateral.

Jocul este realizat de către Ubisoft în colaborare cu Behaviour Interactive. Assassin’s Creed Rebellion va fi gratuit pe iOS şi Android şi va avea un stil artistic unic pentru această serie de jocuri. Acţiunea se petrece în Spania secolului 15, iar inamicii voştri sunt preoţii şi soldaţii Inchiziţiei spaniole. Vă puteţi pre înregistra de acum pentru acest titlu şi veţi primi recompense in game, precum arme, personaje speciale şi resurse.

Pe parcursul jocului veţi putea alege între abordarea stealth şi cea ofensiva. Există şi loot şi crafting, ba chiar şi o poveste cu dialoguri complexe. Vă puteţi înregistra pentru a afla mai multe despre joc aici.

via Phone Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.