PUBG Mobile 0.9.0 are detaliile dezvăluite: Night Mode, content de Halloween şi Spectator Mode

PUBG Mobile e gata să primească încă o actualizare importantă, în drum spre marele release 1.0. Până atunci vine versiunea 0.9.0, care ar trebui să aducă ceva conţinuturi speciale de Halloween şi un Night Mode. Avem un changelog mai jos.

PUBG Mobile 0.8.0 a adus harta Sanhok, iar succesorul său vine cu cu un Night Mode în harta Erangel. Veţi putea fi paraşutaţi acum fie ziua fie noaptea, ceea ce schimba semnificativ gameplayul. Din fericire avem ochelari cu viziune nocturnă pentru a putea vedea mai clar în jur. Tencent mai oferă şi o muzică de fundal creepy pentru Halloween, plus costume speciale.

Spawn Islands primesc un look special de sărbătoare şi veţi putea lua dovleci şi bomboane ca pickup. Când vine Halloween-ul fiecare gamer omorât cu arma Hellfire sau AKM va deveni o sperietoare de ciori. Sanhok primeşte la rândul său câteva upgrade-uri, aşa că Mini 14 e înlocuit de QBU DMR, o puşcă de vânătoare bună pentru ţintaşi şi cu gloanţe de 5.56 mm.

Apare şi un pickup truck Rony pe aceeaşi hartă, iar PUBG Mobile va include şi muzică pe casetofonul maşinilor în care urcaţi. Una dintre marile inovaţii este Spectator Mode, care va permite să vedeţi meciurile chiar şi după ce sunteţi mătrăşiţi, din ochii rivalilor rămaşi în viaţă. Încă nu avem o perioadă de lansare pentru PUBG Mobile 0.9.0, dar zvonurile afirmă că vine în ultima săptămână de octombrie.

Alte îmbunătăţiri au de-a face cu modul first person şi third person de vizualizare, recul mai bun pentru armele cu grip-uri aplicate şi acurateţe scăzută a gloanţelor când ţinta e în crouch.

via techradar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.