NBA 2K19 disponibil acum pe Android, vine şi cu Story Mode, ceva probleme

După o săptămână sau două de disponibilitate în exclusivitate pe iOS, NBA 2K19 ajunge şi pe Android. Jocul este disponibil în Play Store la suma de 37.99 lei şi avem detalii despre el mai jos.

Din ce am înţeles de la Android Authority acest release nu vine fără probleme, iar pe Android soseşte fără multiplayer şi fără sunete ale mingilor, faţă de iOS. Jocul celor de la 2K este o variantă ceva mai light a titlului de pe console, gândită pentru mobil. Bizar totuşi că nu avem multiplayer, ci putem juca doar contra AI-ului. E mai ciudată lipsă sunetului făcut de mingi, care e prezentă pe iOS, dar nu şi pe Andorid.

Când driblaţi, pasaţi, aruncaţi la coş sau când loveşte coşul nu se aude nimic. Doar picioarele se aud alunecând pe parchet, dar restul acusticii nu. Jocul ocupa aproape 3 GB, deci era loc berechet pentru sunete. Din păcate NBA 2K19 are şi alte neajunsuri: pe lângă IAP-uri are şi reclame integrate în joc şi mai şi plătiţi pentru el. Partea bună e că puteţi încerca jocul până la 2 ore şi puteţi primi apoi banii înapoi din Play Store (refund).

Sunt utilizatori care se plâng de grafica slabă pe Android şi de ceva lag. Eu zic să evitaţi titlul până ce se rezolvă bugurile şi primeşte un upgrade. Dacă mă iau strict după trailer jocul arata genial pentru mobil, dar în realitate… nu prea. Dacă vă simţiţi totuşi curajoşi aveţi jocul aici.

via Phone Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.