Asphalt 9 Legends tocmai a primit o actualizare importantă, a doua de când a debutat jocul. Include un nou Event, o noua mecanica de joc şi 4 noi maşini, plus extra suport pentru iPhone-uri. Hai să vedem ce e nou la acest release.

În primul rând vom avea un Buggati Chiron Mega Event, care va permite să concuraţi în noi event-uri în fiecare zi pentru a debloca faimosul bolid. Noutatea cea mai mare este totuşi Slipstream, o mecanica de joc care va permite să staţi în spatele altei maşini pentru a vă încărca bara nitro. Aveţi un demo legat de asta în clipul de mai jos. De reţinut şi că adversarii pot face asta stând în spatele vostru, pentru un extra boost.

Prin update veţi mai primi acces şi la maşinile SIN R1 550, Genty Akylone, Maserati Alfieri şi McLaren 570S Coupe. O altă noutate e faptul că jocul rulează la 60 FPS pe iPhone XS, iPhone XS Max şi iPhone XR. Nu e vreo setare de reglat, ci pur şi simplu jocul rulează la acel frame rate pe acele device-uri. Până acum modul de 60 FPS era destinat exclusiv pentru Windows 10 şi nu venise pe Android.

Cineva mi-a spus totuşi că ar fi jucat Asphalt 9 la 60 FPS pe iPhone X. Sunt şi avantaje pentru această noutate, pentru că aveţi avea un gameplay mai lin şi totul va fi mai responsiv, mai sincronizat cu reflexele voastre. Cei de la GSMArena au descoperit chiar că aveţi un avantaj faţă de adversari în multiplayer, daca aveti un telefon capabil de 60 FPS. Faţă de Fortnite, care provoacă supraîncălzire la 60 FPS, aici nu e cazul de aşa ceva.

via GSMArena

Asphalt 9 Legends primeşte o actualizare importantă: Slipstream, suport 60 FPS pe iPhone XS, XR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.