Stickman Ski este încă un runner/platformer de iarnă, în care te dai pe pârtie

Jocuri ca Alto’s Adventure sau Ski Safari au prins foarte bine la public pe mobil, iar trendul este dus mai departe de noul titlu Stickman Ski. Jocurile cu Stickman abundă deja, între titluri cu bătăi, unele cu golf sau tenis, iar acum şi cu schi. Noul joc se numeşte Stickman Ski şi este disponibil gratuit in Play Store. Avem detalii mai jos.

Ceea ce avem aici este titlul generic casual, în care o figură de omuleţ din beţe trebuie să se dea pe pante abrupte folosind schiurile. Adevăratul amuzament începe când ratezi săritura şi poţi testa fizica şi ragdoll-urile jocului. Vă puteţi întrece ziua şi noaptea, să concuraţi cu propriul ghost şi să faceţi cascadorii care implică rotiri la multe grade.

Faţă de Ski Safari văd că nu prea sunt aşa multe obiecte destructibile şi powerupuri. Trebuie să evitaţi pietre, fierăstraie şi chiar tunuri, plus să fiţi fugăriţi de avalanşe. Djinnworks, creatorul jocului mai are în portofoliu şi titluri ca Stickman Football, Wingsuit Stickman şi Stickman Forest Swing. În total ar fi câteva zeci de jocuri cu Stickman deja, mai popular decât Slender Man aş spune.

Evident are IAP-uri şi evident concuraţi şi contra timp. Jocul se găseşte aici.

via Droidgamers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.