The Division 2 este unul dintre cele mai aşteptate jocuri ale primului trimestru al acestui an şi azi aflăm când începe beta-ul său. Pe 7 februarie începe un private beta, desfăşurat pe console şi PC.

Sequel-ul popularului third person shooter din 2016 de la Ubisoft va sosi pe 15 martie pe PS4, Xbox One şi PC. Beta-ul privat începe pe 7 februarie şi ţine până pe 10 februarie. Singura modalitate de a avea acces la această perioadă de test este să faci precomandă pentru joc. Cine a făcut comandă la varianta digitală trebuie doar să descarce clientul atunci când apare online.

Vă puteţi înscrie la private beta şi pe site-ul Ubisoft şi dacă aveţi noroc veţi putea lua parte la test şi dacă nu aţi comandat jocul, dar nu e nimic garantat. Încă nu se ştie ce conţinut primim în beta, dar sursele afirmă că vom vedea personajele principale şi juca câteva misiuni din Story. Posibil să avem şi acces limitat la Dark Zone, porţiunea de PvP din titlu.

Acţiunea se mută acum în Washington DC şi se petrece la 7 luni după primul joc. A dispărut ameninţarea epidemiei de gripă, dar rămân facţiunile care incită la război civil în SUA. Agenţii Division se vor duela cu fanatici religioşi, facţiuni apocaliptice şi fasciştii. Printre noutăţile jocului se numără raidul cu 8 jucători şi funcţia Settlement, în care va trebui să eliberaţi zone de lângă Washington DC.

3 pachete DLC vor fi lansate după debutul jocului, complet gratuit pentru gameri. Dacă versiunea de PS4 şi Xbox One se poate descărca din store-urile Sony şi Microsoft, ei bine cea de pe PC va sosi prin Epic Games Store. Aşteptăm şi open beta-ul acum. Presimt ca fanii The Purge vor aprecia jocul.

via Digital Trends

The Division 2 îşi începe beta-ul pe 7 februarie, pe console şi PC
Tagged on:         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.