Una dintre marile conferinţe de gaming ale anului, GDC 2019 va include şi o prezentare Google, se pare. Gigantul motoarelor de căutare a promis că va prezenta ceva nou în martie 2019. Ar putea fi o consolă sau un serviciu de streaming de jocuri.

Proiectul e cunoscut sub numele de cod “Yeti” şi ar implica un serviciu de streaming de jocuri pe bază de abonament. Aminteşte de PlayStation Now, care îţi permite să joci sute de titluri clasice plătind o sumă anual. Google lucrează de ceva vreme la un “Netflix al jocurilor”, iar Apple pregăteşte ceva similar pentru debut în această primăvară.

Pe lângă prezentarea proiectului sau nou, marele G va fi la GDC pentru a negocia cu publisherii de jocuri şi a lega noi parteneriate. Sunt şi surse care afirmă că serviciul Google vine la pachet cu hardware, deci un TV box de gaming, un Chromecast mai răsărit sau o consolă tot vedem. Probabil va avea dotări de smartphone high end.

În octombrie 2018 Google prezenta Project Stream, o tehnologie care îţi permitea să faci streaming cu jocuri la o calitate ridicată direct din browserul Chrome. Pe atunci Google a colaobrat cu Ubisoft şi a făcut Assassin’s Creed Odyssey jucabil via Internet. GDC 2019 are loc între 18 şi 22 martie. Apropo în imaginea de mai sus îl aveţi pe Nexus Player, încă o tentativă Google de produs de gaming, care nu a reuşit.

via Droid  Gamers

Google ar putea anunţa o consolă sau un serviciu de streaming de jocuri la GDC 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.