Din toate companiile care ar fi putut intra în industria jocurilor pe mobil, Snapchat e ultima care vine în minte. Ei bine fix asta au şi făcut, prin lansarea lui Snap Games, care aduce gaming in app pe Snapchat.

Iniţiativa a fost cunoscută la nivel intern drept “Project Cognac” şi s-a concretizat prin Snap Games, care vine cu 6 titluri la debut: Bitmoji Party, Tiny Royale, Snake Squad, C.A.T.S Drift Race, Zombie Rescue Squad şi Alphabear Hustle. Aceste titluri nu trebuie instalate, ci pot fi pornite direct din bara de Chat.

Bitmoji Party este o serie de mini game-uri, pe care le jucaţi cu avatarul propriu. Unele seamănă cu varianta de mobil a lui Guitar Hero si avem si un soi de Twister. Tiny Royale este un soi de Battle Royale varianta ultra minimalista şi simplificată, cu o grafică cartoonish. Vine de la Zynga. C.A.T.S Drift Race este un joc de curse şi drifting, iar Zombie Rescue Squad este un joculeţ de acţiune în care ne învârtim pe harta omorând zombii şi salvând prizonieri.

În timpul jocurilor vom putea interacţiona cu prietenii cu care ne jucam prin text şi voce. Toate jocurile sunt gratuite, dar e nevoie să vă uitaţi la reclame de 6 secunde pentru a vă juca. Snapchat pregăteşte şi alte bunătăţi, după ce a cumpărat şi o companie de VR gaming.

via Notebookcheck

Snapchat lansează platforma de jocuri Snap Games; Iata primele jocuri
Tagged on:         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.