Dota Auto Chess vine pe Android, îl puteţi descărca de aici

Mărturisesc că nu am auzit de Auto Chess, deşi am înţeles că ar fi un mega hit cu 7 milioane de jucători. Creaţie asociata fenomenului Dota, acest titlu a ajuns pe Android în faza alpha deocamdată. Este un alpha public, exclusiv pentru utilizatorii Android.

Puteţi să descărcaţi jocul de aici şi veţi primi şi recompense extra dacă aţi încercat varianta de pe Steam şi vă legaţi conturile. Cine se pre-inregistreaza pentru lansarea jocului primeşte Candies, adică acel currency folosit de joc. Practic avem de-a face cu varianta de mobil a modului Dota Auto Chess. Trebuie să adunaţi cărţi cu eroi, să le aranjaţi într-o formaţie şi să le trimiteţi la luptă.

Toate asseturile din Dota 2 au fost înlocuite pentru a tăia asocierea cu Dota şi a promova jocul independent pe mobil. Iniţial Auto Chess era o hartă custom din Dota, dar ulterior s-a extins la un soi de board game. A debutat în Steam Workshop pe 3 ianuarie 2019. E mai degrabă un card game, un mini game, decât un joc propriu zis de strategie. In ciuda numelui, nu e sah.

Mai şocant decât cei 7 milioane de jucători e faptul că titlul are 5 din 5 stele, după 3 milioane de rating-uri. Povestea sa e destul de interesantă, jocul fiind creat de 5 băieţi care compun compania Drodo Studio. Conceptul e acesta: 8 jucători strâng o armată cumpărând eroi dintr-o zonă la comun. Dublurile aceleiaşi unităţi se combină pentru o variantă upgradata.

Eroii au sinergii între ei în funcţie de specie şi clasă. În fiecare rundă veţi avea trupele potrivite cu alt gameri şi unităţiile se vor bate automat cu vrăji şi săbii până la ultimul om. Fanii Hearthstone deja adoră acest titlu. Sunt foarte multe strategii de pus în aplicare şi contează mult un wining sau losing streak, mai ales pentru a obţine currency. Daca alternezi Win/Lose nu iei tot currency-ul de care ai nevoie.

Vom testa jocul pe mobil şi revenim cu impresii.

via Droidgamers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.