După mega scăparea lui PlayStation 5 (cu surse oficiale) de acum câteva săptămâni, iată că vine şi valul 2 de informaţii. Cei de la Letsgodigital.org sunt atât de entuziaşti încât au realizat şi primele randari pentru consola, bazându-se pe informaţiile primite.

Acum aflăm că PlayStation 5 va suporta rezoluţii 8K, are audio 3D şi ray tracing, plus SSD. Încă e în cărţi lansarea din 2020, dar mai degrabă în a doua parte a anului. Noul leak vine de la o sursă de pe Reddit, care a participat la o reuniune Sony care a avut loc recent. Acolo s-a discutat despre un CPU AMD Zen de 7 nm custom, cu 8 nuclee şi tactat la 3.2 GHz, dar şi de un GPU AMD Navi custom, la 1.8 GHz, cu 56 de compute units şi 12.9 teraflops.

Precedenta scăpare vorbea despre 14 teraflops totuşi. În continuare apare teoria cu ray tracing şi aflăm că vom vedea şi 24 GB RAM pe consolă, dar şi un SSD custom integrat la pachet cu un HDD. Nici urmă de PS VR 2, care apărea în leak-ul trecut şi vestea bună e că rămâne pe masă compatibilitatea cu jocurile de PS4.

Sursa de pe Reddit a postat şi câteva imagini cu sala de conferinţe în care s-a dezvăluit tot, dar zic să priviţi datele cu mare precauţie. Cât despre randari, ele arăta destul de generic şi duc cu gândul mai degrabă la un set top box sau media player mai răsărit, în varianta king size.

via Letsgodigital/ Notebookcheck

PlayStation 5 va aduce suport 8K; Iată noi randari ale consolei
Tagged on:             

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.