Dupa reducerile excelente din Days of Play, Sony mai anunta niste noutati legate de jocurile de PlayStation. Au fost adaugate noi titluri in colectia PlayStation Hits si le puteti afla mai jos. Colectia PlayStation Hits este un fel de best of de pe PS4, cu peste 30 de jocuri celebre la preturi foarte bune.

Incepand cu 28 iunie 2019, aceasta lista le va include si pe Horizon Zero Dawn: Complete Edition, Nioh, God of War III Remastered si Friday the 13th: The Game. In ultimele luni au mai fost adaugate si jocurile Resident Evil 7 Biohazard, Plants vs Zombies Garden Warfare 2 si altele. Ca sa va faceti o idee despre cat de bune sunt preturile, Plants vs Zombies Garden Warfare e doar 22 de lei, Resident Evil 7 e doar 74.90 lei, iar primul Watch Dogs este 89.90 lei.

Sony a mai anuntat si ca PlayStation va lansa bundle-ul special PlayStation Hits, care va include urmatoarele:

  • PlayStation 4 Jet Black 1 TB
  • Controller wireless Jet Black DUALSHOCK 4
  • Horizon Zero Dawn Complete Edition
  • The Last of Us Remastered
  • Uncharted 4: A Thief’s End

Trebuie spus si ca jocurile din PlayStation Hits sunt disponibile atat in PlayStation Store, cat si in magazinele din toata tara, precum cele Altex. Bundle-ul special PlayStation Hits va fi disponibil incepand de la 1699 lei. O lista completa de jocuri PlayStation Hits se afla aici.

Sony adauga noi titluri in colectia PlayStation Hits
Tagged on:             

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.