Pentru că ne apropiem de final de lună era de aşteptat să începem să aflăm şi care sunt jocurile gratuite puse la bătaie de Sony pentru luna iulie în cadrul PlayStation Plus. De această dată aş zice că nu avem un lineup rău: PES 2019 şi Horizon Chase Turbo. Fie şi numai pentru că puteţi juca cu FCSB în PES.

Cele 2 jocuri vor fi disponibile prin PlayStation Plus începând cu data de 2 iulie şi până pe 5 august. Vă reamintesc că selecţia PS Plus pe iunie a inclus Borderlands: The Handsome Collection şi Sonic Mania.

Horizon Chase Turbo este un soi de tribut pentru jocurile arcade de curse din anii ’90. Este inspirat de titluri ca Out Run, Top Gear sau Rush. Vrea să surprindă acea magie a titlurilor 16 bit, dar cu un soundtrack ceva mai modern şi un vizual adus la zi. Are până şi split screen-ul celebru pentru multiplayer. Puteţi juca până la 4 oameni acest joc de curse.

PES 2019 sosea anul trecut în august, bazat pe Fox Engine. Konami a plusat serios la licenţe, incluzând extra stadioane, ligi şi jucători. Puteţi juca cu echipe din Liga 1 şi 2 franceză, daneză, belgiană, portugheză, elveţiană, scoţiană, olandeză sau cea din Argentina. Din păcate jocul nu a primit şi licenţa pentru UEFA Europa League sau Champions League. Totuşi avem International Champions Cup inclusă şi un sistem mai bun de negocieri şi administrare de buget.

Sunt şi noi aspecte manageriale, 11 noi skill-uri, pase “no look” şi 2 noi şuturi. Există şi suport full 4K HDR pe toate platformele.

Jocurile gratuite PlayStation Plus din luna iulie sunt PES 2019 şi Horizon Chase Turbo
Tagged on:             

One thought on “Jocurile gratuite PlayStation Plus din luna iulie sunt PES 2019 şi Horizon Chase Turbo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.